Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κατάλογοι και Μητρώα


Η Ε.Ε.Ε.Π. συντάσσει και αναθεωρεί κατάλογο αδειοδοτημένων παρόχων παιγνίων, στον οποίο περιλαμβάνονται και όλα τα πιστοποιημένα παίγνια, μηχανήματα, καταστήματα και οι επαγγελματίες που εμπλέκονται στη νόμιμη διεξαγωγή των παιγνίων (white list).

Συντάσσει επίσης κατάλογο μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιγνίων (Blacklist).

Οι παραπάνω κατάλογοι αφορούν όλες τις υπηρεσίες παιγνίων, είτε αυτές παρέχονται με επίγειο τρόπο (land based) είτε μέσω του διαδικτύου (on line) ή με άλλη εξ αποστάσεως μέθοδο (remote gambling).

Επίσης η Ε.Ε.Ε.Π., στο πλαίσιο του ελέγχου της διάθεσης ή/και διακίνησης κάθε είδους εξοπλισμού διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, πλην παιγνιόχαρτων, στην Ελληνική Επικράτεια, συγκροτεί Ειδικό Μητρώο προμηθευτών εξοπλισμού διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Η Ε.Ε.Ε.Π., ακόμη, αναρτά στον ιστότοπό της τα τυχερά παίγνια που διεξάγονται μέσω των ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων για τα οποία ο πάροχος έχει υποβάλει, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, Δήλωση Αποδοχής των Γενικών Αρχών και Κανόνων Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video