Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τυχερά παίγνια στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα


Με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών και ιδίως των ανηλίκων και ευάλωτων ομάδων, τέθηκαν σε ισχύ οι Γενικές Αρχές και Κανόνες Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων.

Οι αρχές αυτές καθορίστηκαν με τη με αριθμό 93/2/28.01.2014 (Β 205) απόφαση της Ε.Ε.Ε.Π. και ρυθμίζουν, αφενός τις προϋποθέσεις των όρων διεξαγωγής των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται με ραδιοτηλεοπτικά και τηλεπικοινωνιακά μέσα και την φερεγγυότητα του παιχνιδιού, αφετέρου τις υποχρεώσεις πληροφόρησης του κοινού από τον πάροχο.

Οι Γενικές Αρχές και Κανόνες Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων καθιερώνουν τη διαδικασία συμμόρφωσης για τους παρόχους παιγνίων μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων. Συγκεκριμένα, καθιερώνεται η υποβολή Δήλωσης Αποδοχής από τον πάροχο στην Ε.Ε.Ε.Π., ο έλεγχος πληρότητας της δήλωσης από την Ε.Ε.Ε.Π. και η ανάρτηση των στοιχείων του τυχερού παιγνίου στην ιστοσελίδα της.

Αιτήματα για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων μπορούν να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατάσταση τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video